Някои от Нашите Проекти

(мобилни) апликации и игри

Ако искате да видите нашите (мобилни) апликации, просто натиснете на картинката отляво.

Ninkabg.com - Пакет: Персонален Блог
+ допълнителни страници

Уебсайт, който изработихме за нуждите на Нинка. В този сайт дизайнът беше най-важното. Беше също важно да се изработи в максимално кратки срокове. Горди сме, че успяхме доста безболезнено да качим сайта на 1-ва страница в Гугъл за видео рецептите и то за ключова дума, която е с голяма конкуренция.

ProGeekZone - Онлайн Магазин

Про Гийк Зоун се оказа един доста успешен проект. Идеята за него беше наистина уникална. Предлаганите продукти са изцяло дизайнерски. Хвърлете едно око. Наистина сме горди с този проект, където утилизирахме акаунти, логвания с ФБ, доставки и т.н.

Туршия.Ком - Бизнес Портфолио + елементи на онлайн магазин

Туршия.Ком се оказа един доста успешен проект и то главно заради факта, че домейнът беше свободен. Това допринесе драстично за изкачването на сайта на челни позиции в Гугъл. Дизайнът е уникален по рода си. Клиентът искаше сайтът да е уникален и също така да е супер лесен за употреба и поръчка.  Остана доволен.

При Митката - Пакет: Бизнес Блог + Допълнения.

Уебсайт, който изработихме изцяло по поръчка за “Митката”. Изработката отне известно време, но резултатът е налице! При този проект трябваше да разработим напълно автоматизирана система за записване на часове, което се получи доста добре.

Close Menu

Metodiev Design: Enabling People To Grow Their Companies Through Awesome Designs

"Metodiev Design Gives You EVERYTHING You Need To Market, Sell, and Deliver Your Products and Services Online!"

(Without Having To Hire or Rely On A Tech Team!)​

I've been working with Metodiev Design for quite sometime now, and after doing it,
the idea of using anything else is daunting to me. I would have had to have membership software, landing pages, order forms and then still figure out how to tie them all together. I'll never have to go through that again because of Metodiev Design!
- Elizabeth Jones